Virksomhedsøkonomi (VØ el. EØ)

Beregning af minimal gennemsnitspris

03. juni 2010 af karvad (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

 Jeg er ved at gå kold i den her beregning af den minimale gennemsnits pris..

funktionen ser således ud:  (pris-6)*100.000-300.000=268.253,08

Jeg ved at den rigtige pris er 11,68.- pr. stk

Men jeg kan overhovedet ikke finde ud af hvordan jeg kommer frem til resultatet. 


Brugbart svar (2)

Svar #1
06. juni 2010 af ramme2 (Slettet)

(pris-6)*100.000-300.000=268.253,08  ⇒100.000 pris-600.000-300.000 = 268.253,08

⇒ 100.0000pris = 600.000+300.000 +268.253;08 ⇒100.000pris = 1.168.253,08

pris = 1.168.253,63/100.000  ⇒ pris =  11,68


Svar #2
06. juni 2010 af karvad (Slettet)

 Tak! 

Det er jo lysende klart...


Skriv et svar til: Beregning af minimal gennemsnitspris

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.