Fysik

hvilken formlen?

04. juni 2010 af missunknow (Slettet)

Hej.

er der nogen som ved hvad denne ligning hedder: N = b*a^t


Brugbart svar (0)

Svar #1
04. juni 2010 af TorbenA (Slettet)

Det er i hvert fald en eksponentiel udvikling. Hvis a>1, er den voksende og hvis a<1 er den aftagende. Hvis b<0 er det omvendt. Hvis a=1 er den lig med b for alle x, og hvis b=0, er den nul for alle x.

Men det er jo matematik. I fysik afhænger det af, hvad bogstaverne står for.


Skriv et svar til: hvilken formlen?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.