Matematik

Differential regning

06. juni 2010 af elissa92

Kan det passe at f(x) = -0,067x3 - 0,25x2 + 0038x + 1,64 bliver til

f´(x) = 1,64 - 0,067x3 - 0,25x2 + 0,038

?


Brugbart svar (0)

Svar #1
06. juni 2010 af Duffy

NEJ !

Hvordan gør du?


Svar #2
06. juni 2010 af elissa92

har bar brugt maple, som jeg ik er god til :-s


Svar #3
06. juni 2010 af elissa92

Hvad bliver det så?


Brugbart svar (1)

Svar #4
06. juni 2010 af Sixmax (Slettet)

Nej, husk reglen: (na)' = n*a(n-1) 

Derfor: f'(x) = (-0.067*3)x2 - (0.25*2)x + 0,038 = -2.01x2 - 0.5x + 0.038


Svar #5
06. juni 2010 af elissa92

Okay.. Tak for det :-)


Svar #6
06. juni 2010 af elissa92

hmm.. så fik jeg den til at være -0,201x2 -0,5x + 0,038

Passer det?


Brugbart svar (1)

Svar #7
06. juni 2010 af Andersen11 (Slettet)

#6 - Ja.

Resultatet i #4 er ikke helt rigtigt.


Brugbart svar (1)

Svar #8
06. juni 2010 af Sixmax (Slettet)

Sorry, skrivefejl 


Svar #9
07. juni 2010 af elissa92

okay :) tak for hjælpen


Skriv et svar til: Differential regning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.