Matematik

Eksponetielle funktioner: 2^x = 4 ??

09. juni 2010 af stræberxxx (Slettet) - Niveau: C-niveau

nogen der ved hvordan man løser denne ligning?


Brugbart svar (0)

Svar #1
09. juni 2010 af NejTilSvampe

 2^x = 4

ln(2)*x = ln(4) = 2ln(2) => x = 2


Svar #2
09. juni 2010 af stræberxxx (Slettet)

tak, kan du hjælpe mig med en anden ting så ?


Brugbart svar (0)

Svar #3
09. juni 2010 af NejTilSvampe

#2 - fyr løs


Svar #4
09. juni 2010 af stræberxxx (Slettet)

År       1999    2000    2001    2002     2003     2004     2005
Vare       35    37,8     40,82    44,09    47,62    51,43     55,54

Emne: eksponentiel funktion

bestem forskriften for prisudviklingen fra årene, idet x giver antal år

efter 1999 og f(x) angiver prisen for varen


 


Brugbart svar (1)

Svar #5
09. juni 2010 af NejTilSvampe

 brug eksponentiel regression.


Svar #6
09. juni 2010 af stræberxxx (Slettet)

:( ?


Skriv et svar til: Eksponetielle funktioner: 2^x = 4 ??

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.