Matematik
Udledning af differentialkvotienten af f(x) =1/x
09. juni 2010 af
mannov (Slettet)
-
Niveau: B-niveau
Jeg skal udlede differentialkvotienten for f(x) =1/x
jeg ved at (1/(x+dx)-1/x) / dx er det første skridt men hvad så?
dx = delta x
Svar #1
09. juni 2010 af Andersen11 (Slettet)
Se den anden tråd for samme spørgsmål
https://www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=862620&goto=862638#862638
Skriv et svar til: Udledning af differentialkvotienten af f(x) =1/x
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
