Matematik

Let spørgsmål om kvadratrod

11. juni 2010 af SørenV (Slettet)

Hej..

Hvorfor er det lige at √4a2 bliver til 2a

Synes da umiddelbart bare at kvadratroden og "i anden" udligner hinanden!?


Brugbart svar (1)

Svar #1
11. juni 2010 af CH253 (Slettet)

Det har du også ret i.. 4a^2 = 2^2*a^2 altså √(4a^2) = √(2^2*a^2) = 2a


Skriv et svar til: Let spørgsmål om kvadratrod

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.