Kemi

renhedsbestemmelse

13. juni 2010 af nissen2009 (Slettet)

hej


man skal fremstilles en måle-opløsning af kosttilskuddet :

• 134 mg overføres til en 100 mL’s målekolbe, der fyldes til stregen med dem. vand


Absorbansen måles 2 gange :

1) A = 0,609

2) A = 0,612

d. Beregn indholdet (w/w % ) af Riboflavin i kosttilskuds-pulveret.
 

c w/w% = 134 mg / ( 0,6109 + 0,612) = 109,7461

eller

c w/w% = 1,34 mg / ( 0,6109 + 0,612) = 1,097461

er det rigtig


Skriv et svar til: renhedsbestemmelse

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.