Tysk

Oversætning af tysk disposition?

14. juni 2010 af xXK4NY3xxW3STXx (Slettet) - Niveau: 9. klasse

Hej jeg skal til eksamen på onsdag.

Jeg har nu besvaret spørgsmålene på dansk og skal nu oversætte det til tysk.

Desværre er jeg så dårlige at jeg vil få helveds masse fejl så jeg kunne godt bruge til hjælp fra jer :)

Her er den:


1. Hvad betyder fodbold for mig?
- For mig betyder fodbold at jeg kan have det sjovt sammen med andre og jeg kan lide at være god til at spille fodbold. Så slapper jeg af ved at se en kamp i fjernsynet. Det er både sjovt at spille i virkligheden og på computeren. Jeg kan godt lide det fordi der er meget konkurrence i.

2. Hvornår blev fodbold udbredt til resten af verdenen?
- Der findes ikke et land som ikke påstår at de sparkede rundt med en bold. Alle lande påstår at de har spillet noget lignende i over 2000 år. Der er ingen konkret tid hvor fodbolden blev udbredt, det har bredt sig langsomt fra en hel masse lande.

3. Hvornår fandt den første turnering sted?
- Den første rigtige turnering var en landskamp mellem Skotland og England som fandt sted i 1872. Den bestod af 13 regler. Der har muligvis været andre små turneringer andre steder i verdenen.

4. Hvem og hvornår opfandt fodboldreglerne?
- Den 26 oktober 1863 havde engelske buisness mænd et møde i london, de var mødt op for at blive enige om fodboldreglerne. Der efterfulgte senere flere vigtige regler til. I 1930 kom reglerne som vi kender dem i dag.

5. Hvorfor er fodbold så populært?
- Jeg vil tro det er på grund af det er simpelt udstyr man skal bruge. Og mænd elsker at konkurrere og det er fodbold oplagt til. Det er også en sport man kan blive ved med at forbedre sig til og det føles rart når man vinder en kamp. Socialt kan det være godt at kende til fodbold da det ofte bliver snakket om.

6. Hvad handler fodbold om?
- Fodbold handler simpelt om at score i modstanderens mål og at forsvare sit eget mål. Holde sig til reglerne er også vigtigt ellers bliver man udvist fra banen.

7. Hvilket udstyr skal man anvende til fodbold?
- I en fodboldskamp skal man have fodboldsko med knopper under, benskinner med fodboldstrømpe over, shorts der går til knæene og en fodboldtrøje som matcher de andre holdspillere.

8. Hvem har opfundet fodbold?
- Som sagt mener alle lande at de har haft et spil med en bold. Nogen mener det er vikingerne som har opfundet fodbold og andre mener at det var egypterne som startede fodbold med afhuggede hoveder.


Skriv et svar til: Oversætning af tysk disposition?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.