Matematik

Lineære funktioner og differentialregning

14. juni 2010 af cassiep (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej jeg skal op i matematik, og jeg er virkelig ikke god til det, er der nogen der kan hjælpe mig med følgende:


Gør rede for den lineære vækstmodel.
Gør rede for tangenten til grafen for en differentiabel funktion.
 


Brugbart svar (0)

Svar #1
15. juni 2010 af TorbenA (Slettet)

Hvorfor er y = ax+b ligningen for en ret linie? Hvad betyder a og b? Hvad med y-y0 = a(x-x0)? Og hvad betyder x0 og y0 her?

For tangenten er y0 = f(x0) og a = f'(x0). Hvorfor det? Og hvad bliver så tangentligningen?

Det må være det, det handler om.


Skriv et svar til: Lineære funktioner og differentialregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.