Fysik

Ohms Lov

17. juni 2010 af Metsjen - Niveau: 9. klasse

Hej (:

Jeg skal op til mundtlig fysik eksamen i morgen og jeg er rimlig i tvivl om hvad Ohms lov er.  

Er der nogen der kan hjælpe mig?

Tusind tak på forhånd!


Brugbart svar (1)

Svar #1
17. juni 2010 af Jerslev

#0: U = RI

- - -

mvh

Jerslev


Svar #2
17. juni 2010 af Metsjen

 Øhm, kunne du give en lidt mere detaljeret forklaring? (:


Brugbart svar (1)

Svar #3
17. juni 2010 af Jerslev

#2: Det er sammenhængen mellem spænding og strømstyrke i en resistor. Spændingen er givet ved U, strømstyrken er givet ved I, mens resistorens resistans er givet ved R.

- - -

mvh

Jerslev


Brugbart svar (1)

Svar #5
08. juli 2010 af crazylalle (Slettet)

spændingen(Volt) = Strømmen(ampere) * modstanden(ohm)

samme som

U = I * R

http://www.glemsom.dk/xximages/ohms%20lov.gif


Skriv et svar til: Ohms Lov

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.