Matematik

Differentialregning. Differential kvotienten.

20. juni 2010 af Nicmic (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hey derude.

Udled differentialkvotienten for funktionen f(x) = x ^ 2 

Udled differentialkvotienten for funktionen f(x) = kvadratrod(x).

Håber der er nogen der kan hjælpe :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
20. juni 2010 af mathon

brug tretrinsreglen


Brugbart svar (0)

Svar #2
20. juni 2010 af mathon

se
for a = 1


Brugbart svar (0)

Svar #3
20. juni 2010 af mathon

se


Skriv et svar til: Differentialregning. Differential kvotienten.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.