Matematik

Mundtlig Matematik A niveau!!

25. juli 2010 af hej47 (Slettet)

Hej folkens.

Jeg skal snart op til mundtlig matematik (A) eksamen, men jeg har aldrig før været op til en mundtlig matematik eksamen, derfor ved jeg heller ikke hvordan jeg skal forberede mig og hvad der er godt at tage med til eksamen osv. Hvordan skal ens talepapir bygges op? Er der nogen der kan give mig gode råd osv . Hvad man skal starte med at sige, og evt  slutte af med. ALT hvad i kommer i tanke om :)

Mange tak.


Brugbart svar (1)

Svar #1
30. juli 2010 af Majlund (Slettet)

Sørg for ikke at skrive for meget på talepapiret... STIKORD! Du har alligevel ikke tid til at læse en hel roman når du skal fremlægge... Tricket er i virkeligheden at kunne stoffet.. Det eneste papiret skal bruges til er at minde dig om rækkefølgen du vil gøre tingene i... Starten af et talepapir for emnet vektorer kunne fx se således ud:

Vektorer kontra skalarer (= "tal") (2D / 3D)

Skalarprodukt, længder (eller normer ||·||)

BEVIS: a · a = ||a||²

Krydsprodukt 

BEVIS: ||a × b|| = ||a|| · ||b|| ·sin(v) 

          (udregn krydsprodukt, 

          udregn længden

          orden leddene

           sammenlign med højresiden)

....

Det er selvfølgeligt bare mit forslag.. 

Ps. Det konkrete eksempel er lavet kl 1.38 om natten, og sandsynligvis ikke engang matematisk fejlfrit, men det viser min pointe om at holde sig til stikord.. (ved anden gennemlæsning måtte jeg ændre et cos til sin... ups!)

Edit: Og sørg for at skrive STORT så du kan læse det på afstand... Som en hovedregel skal man ikke kigge på sit papir mere end 10 sekunder af gangen... Ellers tror de man bare skriver af fra papiret.. Så det er med at kunne finde det man leder efter hurtigt..


Brugbart svar (0)

Svar #2
04. august 2010 af keel (Slettet)

En kvit bemærkning i starten hjælper altid, er det en kvindelig sensor....ja blow me aka deigo maradona

respons?


Svar #3
04. august 2010 af hej47 (Slettet)

HAHAHAHA. A HVA FOR NOGET?? FORSTOD DET IKKE?


Brugbart svar (0)

Svar #4
13. juni 2012 af wapsy (Slettet)

Hej, jeg skal op i mundtlig matematik A eksamen her d. 19, og vi har sikkert fået fortalt dét, jeg skal til at spørge om nu, men jeg kan sgu ikke huske det. :-)

Eksaminationen varer ca en halv time, inkl votering, karaktergivning og skift osv. Så vi skal vel regne med ca regne med 23-25 minutter. Hvor meget af den tid skal man have forberedt sig på at udfylde på egen hånd og vha dispositionen, og hvor meget tid går med "samtale" og spørgsmål? :)

 

Mvh 


Skriv et svar til: Mundtlig Matematik A niveau!!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.