Matematik

Hjælp til Ligninger 7 klasse

12. august 2010 af LindaM (Slettet) - Niveau: 8. klasse

Jeg står i et probelm, jeg skal hjælpe min datter med nedenstående ligning, men har fuldstændig glemt hverdan man gør.

ligningen er 1+Z=1-Z, er der en der kan hjælpe?


Brugbart svar (0)

Svar #1
12. august 2010 af Bankier (Slettet)

1 + Z  = 1 - Z

Z+Z = 1-1

2 Z = 0

Z = 0 / 2 = 0


Brugbart svar (0)

Svar #2
12. august 2010 af Bankier (Slettet)

Grundmængden  G = R         (løsningen må være alle reelle tal)

Løsningsmængden  L = { 0 } 


Brugbart svar (0)

Svar #3
12. august 2010 af mette48 (Slettet)

1+Z=1-Z                  lægger z til på begge sider

1+2z=1                     trækker 1 fra på begge sider

2z=0                         deler med 2 på begge sider

z=0


Skriv et svar til: Hjælp til Ligninger 7 klasse

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.