Matematik

Parentesregning!! Need help people!!

17. august 2010 af lommeregneren (Slettet) - Niveau: C-niveau

hvordan skal følgende regnes ud:

3 * ( x + 4 ) + 4 ( x - 3 )


Brugbart svar (0)

Svar #1
17. august 2010 af Andersen11 (Slettet)

Gang hvert led inde i en parentes med faktoren, der står udenfor:

3 * ( x + 4 ) + 4 ( x - 3 ) = 3·x + 3·4 + 4·x - 4·3 = 3x + 12 + 4x - 12 = 7x


Skriv et svar til: Parentesregning!! Need help people!!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.