Fransk

Rettelser? Please .. Hjælp

18. august 2010 af Tila123 (Slettet)

Hej, jeg vil bare lige være sikker på, om jeg har oversat de her sætninger korrekte :

I min sommerferie så jeg tv = Pendant mes grandes vancanes je regardé la téle

I min sommerferie var jeg på Bakken, det var sjovt = Pendant mes grandes vancanes j'ai été á le Bakken, c'etait drole, ved godt, at der skal være et tegn på o'et i drole ;) Men er de korrekte?

Og hvordan oversætter man denne her sætning :

- Jeg havde en fantastisk sommerferie, men den var alt for kort ..  Det var bare det, please hjælp mig ! ;/


Brugbart svar (1)

Svar #1
18. august 2010 af Erik Morsing (Slettet)

J'ai eté une vacance formidable, mail elle etait en tout cas trop court


Svar #2
18. august 2010 af Tila123 (Slettet)

Er du sikker?


Brugbart svar (1)

Svar #3
18. august 2010 af Erik Morsing (Slettet)

Nej, men det er mit bedste bud, håber du kan få lidt ud af det alligevel. Hvad er dit eget foslag?


Brugbart svar (1)

Svar #4
19. august 2010 af Pierre (Slettet)

I min sommerferie så jeg tv = Pendant mes grandes vancanes j'ai regardé la téle

I min sommerferie var jeg på Bakken, det var sjovt = Pendant mes grandes vancanes j'ai été á  Bakken, c'etait drole, ved godt, at der skal være et tegn på o'et i drole
 

Amitiés

Pierre


Brugbart svar (1)

Svar #5
19. august 2010 af JKaram (Slettet)

Husk at når man taler om et sted er det "à" man bruger (som Pierre ganske korrekt viser). Du skriver selv à le (hvilket i øvrigt trækkes sammen til "au"). Dette bruges hvis der er tale om et land (i hankøn) eller hvis der er tale om et specielt sted (som f.eks. "træet").

Karam


Brugbart svar (1)

Svar #6
25. august 2010 af Vesteur (Slettet)

Det staves vacances, ikke vancanes.

Mht. dit sidste spørgsmål så er Eriks svar ikke korrekt. Det er selvfølgeligt muligt at formulere sætningen på flere måder, men jeg ville sige:

J'ai passé des vacances formidables, mais elles étaient trop courtes.

- Vacances er altid i flertal.

/Christian


Skriv et svar til: Rettelser? Please .. Hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.