Matematik

Reducering

19. august 2010 af anym (Slettet)

 er der nogen der kan hjælpe mig med at reducere denne udtryk?

(x-1)(x+2)-x(i anden) + 2?


Brugbart svar (0)

Svar #1
19. august 2010 af mathon

benyt reglen

    (a-b)(a+c) = a2 + ac - ab - bc


Svar #2
19. august 2010 af anym (Slettet)

 er det en af kvadratsætningerne ?


Brugbart svar (0)

Svar #3
19. august 2010 af mathon

nej - det er produktet af to toledede størrelser


Brugbart svar (0)

Svar #4
19. august 2010 af mathon

sammenlign

       (a-b)(a+c) = a2 + ac - ab - bc       og

       (x-1)(x+2) =


Svar #5
19. august 2010 af anym (Slettet)

 jeg forstår det ikke helt:S


Brugbart svar (0)

Svar #6
19. august 2010 af Andersen11 (Slettet)

#5

Man ganger to toledede størrelser med hinanden ved at gange hvert led i den ene størrelse med hvert led i den anden størrelse. Prøv nu at udregne

(x-1)(x-2) =


Skriv et svar til: Reducering

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.