Kemi

Heptahydrat

21. august 2010 af ramuk (Slettet)

FeSO4 · 7H2O svarer til heptahydrat, men er lidt forvirret da der er "et-gange-tegn" mellem FeSO4 og 7H2O .

Hvordan skal dette tolkes? Som et gange tegen eller som noget helt tredje? Help please:)


Brugbart svar (0)

Svar #1
21. august 2010 af mathon

blot som et adskillelsestegn

     FeSO4 har tilknyttet 7 molekyler krystalvand
     hvorfor
                     M(FeSO4•7H2O) = M(FeSO4) + 7·M(H2O) = (151,91 g/mol) + 7·(18,02 g/mol) = 278,05 g/mol


Svar #2
21. august 2010 af ramuk (Slettet)

Mange Tak skal Du ha' mathon :)


Skriv et svar til: Heptahydrat

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.