Dansk

Litterær artikel af "De gales hjem" af Pia Juul

21. august 2010 af MaleneRBA (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej allesammen

Jeg skal skrive en litterær artikel af "De gales hjem" af Pia Juul, og da jeg ingen erfaring har med at skrive en litterær artikel, ville jeg høre om der var nogle af jer der havde et eksempel eller bare nogle gode ideer til at starte..

Malene


Brugbart svar (4)

Svar #1
22. august 2010 af Mundo

Jeg har lige lagt min opgave ud, så den er nok tilgængelig om et par dage. Jeg plejer at starte med at fortælle hvad novellen overordnet handler om. Ikke kun selve handlingen, men også i bredere forstand hvilke temaer, novellen beskæftiger sig med. Her er min indledning:

De gales hjem af Pia Juul er en novelle om sorg og det at miste. Hovedpersonen, der mister sin kone, har efterfølgende meget svært ved at leve et normalt liv, og da han omsider er på vej ud af sorgen, møder han ikke opbakning fra datteren. Novellen handler også om skyldfølelse, som kan følge med, når man skal videre efter en periode med sorg, og om livet i en landsby, hvor alle kender alle, og hvor naboer kan være hurtige til at dømme hinanden.

Derefter skriver jeg om fortælleren og hvad der er sket i hans liv og hvordan han har det nu. Husk citater. Til sidst har jeg skrevet om titlen og om tiden, novellen er skrevet i. Du kan også skrive om sproget hvis det er relevant, og du kan skrive om de andre personer og sikkert mange andre ting...


Svar #2
22. august 2010 af MaleneRBA (Slettet)

Tusind tak... Du må meget gerne lige skrive, hvis du husker det, når din opgave er kommet ud på siden.

Malene


Brugbart svar (6)

Svar #3
22. august 2010 af Mundo

Det ser ud til at den ligger der nu


Brugbart svar (0)

Svar #4
06. november 2017 af vandkvinden (Slettet)

Er novellen kommet ud?


Skriv et svar til: Litterær artikel af "De gales hjem" af Pia Juul

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.