Matematik

Isoler L

21. august 2010 af Pigemus (Slettet) - Niveau: B-niveau

Isoler L af ligningen:

T = 2Π*kvrod(I/(m*g*L))


Brugbart svar (0)

Svar #1
21. august 2010 af NejTilSvampe

 2Π*√(I/m*g*L) = T

del med  2Π

√(I/m*g*L) = T/2Π

opløft begge sider i anden

I/m*g*L = (T/2Π)^2

gang med L på begge sider

I/m*g = L* (T/2Π)^2

gæt selv sidste trin =)


Svar #2
21. august 2010 af Pigemus (Slettet)

hmm, kun ét trin tilbage?


Svar #3
21. august 2010 af Pigemus (Slettet)

L = (I/m*g)/(T/2∏)^2

??


Brugbart svar (0)

Svar #4
22. august 2010 af Andersen11 (Slettet)

Ja, men der skal sættes parenteser korrekt

L = (l/(m·g)) / (T/(2π))2 = (2π/T)2·l/(mg)


Skriv et svar til: Isoler L

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.