Fransk

Fransk præsentation - En der kan rette?

25. august 2010 af aiiiiida01 (Slettet) - Niveau: A-niveau

 Hej, 

jeg går i 8, og vi har lige fået en ny lærer, så vi skal præsenterer os selv. 
Da det er første gang, jeg får en karakter, ønsker jeg en god en, så hvis der er nogen, der vil rette min præsentation, ville det være en virkelig stor hjælp. 
 

tak :-) 

Moi, c’est Aida


Je m’appelle Aida. J’ai quatorze ans et mon anniversaire est le vingt-neuf juin, c'est-à-dire je suis cancer. J'ai yeux sont bruns, les cheveux noirs avec des boucles, et ainse de je suis 1,55 m de hauteur. Je suis ne pas dane, parce que mes parent viennent de le Iran.


Je vis dans un petit ville à l’ouest de Copen.hague qui s’appelle Rødovre. J’habite avec mon père, Bahman, qui a quarante-huit ans, ma mere, Maryam, qui a quarante-deux ans et ma grande sæur, Jasmin, qui a dix-sept ans.

J’aime être avec des amis, elles sont très mignonne. J'aime aussi au jouer le foot et prendre des lecons de danse.
 


Brugbart svar (1)

Svar #1
25. august 2010 af deessee (Slettet)

  Jeg er ikke dansker:

Je ne suis pas danoise.


Brugbart svar (1)

Svar #2
25. august 2010 af Vesteur (Slettet)

Hej Aida,

Det ser rigtigt godt ud. Der er et par småting, du kan rette:

 

Je m’appelle Aida. J’ai quatorze ans et mon anniversaire est le vingt-neuf juin, c'est-à-dire je suis cancer. J'ai des yeux sont bruns, les cheveux noirs avec des boucles et ainse de je suis fait 1m55 de hauteur. Je suis ne pas dane danoise, parce que mes parent viennent de le l'Iran.


Je vis dans une petit ville à l’ouest de Copenhague qui s’appelle Rødovre. J’habite avec mon père, Bahman, qui a quarante-huit ans, ma mere, Maryam, qui a quarante-deux ans et ma grande sæur, Jasmin, qui a dix-sept ans.

J’aime être avec des amis, elles sont très mignonnes. J'aime aussi au jouer le au foot et prendre des lecons de danse.

Mvh Christian


Svar #3
25. august 2010 af aiiiiida01 (Slettet)

 Tusind Tak :-) 


Brugbart svar (1)

Svar #4
28. august 2010 af french doctor

Hej Aida

Nedenfor er nogle forslag til, hvordan din præsentation kan blive endnu bedre - markeret med fed skrift.

Det vil også være godt, hvis du kan skrive noget mere med forbindelse til Frankrig og fransk: Fx. at du er i gang med at lære fransk, at du har haft det i skolen i to år, at du kender noget fransk musik eller har set en fransk film fx.

Venlig hilsen

Thomas

...c'est-à-dire [Tilføj: que] je suis cancer. J'ai des [les] yeux sont bruns, [Slet komma. Tilføj: et] les cheveux noirs avec des boucles et je fait 1m55.

Je suis ne pas danoise [Husk, at nægtelsen består af "ne" og "pas", og at disse skal stå på hver side af udsagnsordet: Je ne suis pas.].


Je vis dans une petit ville [Husk, at tillægsordet skal have samme køn som det navneord, det lægger sig op ad] à l’ouest de Copenhague qui s’appelle Rødovre. J’habite avec mon père, Bahman, qui a quarante-huit ans, ma mere [Husk accenten, der fortæller, at det første 'e' i ordet udtales som et 'æ'], Maryam, qui a quarante-deux ans et ma grande sæur, Jasmin, qui a dix-sept ans.

J’aime être avec des amis [des = ubestemt flertal = nogle. Skriv i stedet: mes amis = mine venner. Det ser ud til, at du mener dine veninder, og så skal der lige tilføjes et 'e': amies. Eller du kan bruge et andet ord for veninder: copines] , elles sont très mignonnes. J'aime aussi jouer au foot et prendre des lecons [Tjek stavning, der mangler et vigtigt tegn i ordet, som fortæller, at det skal udtales løson - som det står nu, udtales det løcon - og det betyder: idioten...]  de danse.
 

- - -

Sincèrement Thomas


Skriv et svar til: Fransk præsentation - En der kan rette?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.