Fysik
Bestem det faktiske indhold af vanddamp
27. marts 2005 af
Den.... (Slettet)
Temperaturen = 24 grader celsius
Den relative luftfugtighed er 37 %
Bestem det faktiske indhold af vanddamp pr. m3
Er gået lidt død her, har bestemt det absolutte vandindhold, men ved ikke hvad jeg skal gøre herefter.
Absolutte = 21,7g/m3*0,37 = 8,029g/m3
Den relative luftfugtighed er 37 %
Bestem det faktiske indhold af vanddamp pr. m3
Er gået lidt død her, har bestemt det absolutte vandindhold, men ved ikke hvad jeg skal gøre herefter.
Absolutte = 21,7g/m3*0,37 = 8,029g/m3
Skriv et svar til: Bestem det faktiske indhold af vanddamp
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
