Samfundsfag

indædt aversion mod indvandring

27. august 2010 af master112 (Slettet)

forst[r ikke betydning af denne s;tning (indædt aversion mod indvandring)

nogen der har lyst til at forklare den


Brugbart svar (0)

Svar #1
27. august 2010 af Moderatoren

Indædt

Aversion

Mod

Indvandring

En ordbog er fantastisk til at forklare ting:-)


Brugbart svar (0)

Svar #2
27. august 2010 af mathon

      indædt = rasende
      aversion = modvilje

      indædt aversion mod indvandring = rasende modvilje mod indvandring


Brugbart svar (0)

Svar #3
27. august 2010 af JKaram (Slettet)

Jeppe for fanden :-D

Karam


Skriv et svar til: indædt aversion mod indvandring

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.