Matematik

Punktet Po på en graf

28. august 2010 af zuku (Slettet) - Niveau: B-niveau

 Hej

Hvordan finder man Po på/I en graf?


Brugbart svar (0)

Svar #1
28. august 2010 af Andersen11 (Slettet)

Hvad mener du med P0 ?


Svar #2
28. august 2010 af zuku (Slettet)

 Jeg har lidt svært ved at forklare det, så skriver opgaven, kan være den hjælper dig :)

f(x)=-2x+8

Tegn en skitse og afsæt Po(Xo,f(Xo)), når X= 3


Brugbart svar (0)

Svar #3
28. august 2010 af Andersen11 (Slettet)

#2 -- Brug forskriften for f til at beregne koordinaterme for P0 . Førstekoordinaten er X0, og andenkoordinaten er f(X0) .


Svar #4
28. august 2010 af zuku (Slettet)

 Hvordan beregner man koordinaterne for PO? :)


Brugbart svar (0)

Svar #5
28. august 2010 af Andersen11 (Slettet)

#4 -- Det beskrev jeg i #3. Førstekoordinaten er X0 (som er = 3). Andenkoordinaten er f(X0) = f(3) = -2·3 + 8 .

P0 = (X0 ; f(X0)) = ?


Svar #6
28. august 2010 af zuku (Slettet)

 Nårh.. Mange tak, nu er jeg med :)


Svar #7
28. august 2010 af zuku (Slettet)

 Jeg får f(3)=-2*3+8 = 2

og da xo er 3 er po så (3,2) ?


Brugbart svar (0)

Svar #8
28. august 2010 af Andersen11 (Slettet)

#7 -- Ja, det er rigtigt.


Svar #9
28. august 2010 af zuku (Slettet)

 Super! Tusind tak :D


Skriv et svar til: Punktet Po på en graf

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.