Matematik

Areal af parallelogram

29. august 2010 af callerfine (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hejsa :)

Jeg har en opgave i matematik, som jeg sidder fast i!

her er opgaven:

bestem arealet af parallelogram, der udspandes af vektor a og vektor b, når der oplyses, at

vetor a = (3 over 7) , vektor a * hat b = vektor a * vektor b , længden af vektor b = kvadratroden af 29

Sådan lyder opgaven, jeg ved at man finder arealet af parallelogramet ved

A= længden af hat a * vektor b

men hvordan er det jeg finder vektor b når jeg ved at længden vektor b = kvadratroden af 29 ?

på forhånd tak for hjælpen

mvh Caroline


Brugbart svar (0)

Svar #1
29. august 2010 af peter lind

Kald vektor b = (bx,by) og sæt ind i de 2 ligninger du har om vektor b


Skriv et svar til: Areal af parallelogram

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.