Matematik

haster-- regneforskrift for f

31. august 2010 af s123 (Slettet) - Niveau: A-niveau

hej

angiv en regneforskrift for den funktion f, der opfylder at

f'(x)=sin(2x) og f(0,5π)=2


Brugbart svar (0)

Svar #1
31. august 2010 af peter lind

Integrer sin(2x) og find integrationskonstanten af den sidste betingelse.


Svar #2
31. august 2010 af s123 (Slettet)

jamen kan du vise hvordan jeg skal starte?


Svar #3
31. august 2010 af s123 (Slettet)

hvordan findes integrationskonstanten?


Brugbart svar (0)

Svar #4
31. august 2010 af peter lind

Hvis F(x) +k er en stamfunktion til f(x) findes k af F(½π)+k = 2


Svar #5
31. august 2010 af s123 (Slettet)

nåh oki taak


Skriv et svar til: haster-- regneforskrift for f

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.