Matematik

Analytisk Geometri

01. september 2010 af Unknownnigger (Slettet) - Niveau: B-niveau

 En cirkel har centrum i C(8,7) og går gennem punktet P(1,3). Bestem en ligning for denne cirkel.

Aner ikke hvordan jeg regner dette, nogle forslag?


Brugbart svar (0)

Svar #1
01. september 2010 af mathon

 r = |CP|      brug punktafstandsformlen

og
            (x-8)2 + (y-7)2 = r2     når r er beregnet


Svar #2
01. september 2010 af Unknownnigger (Slettet)

 finder ikke ud af det


Brugbart svar (1)

Svar #3
01. september 2010 af Krabasken (Slettet)

Du har en formel for afstanden mellem to punkter i koordinatsystemet.

Da (8,7) er centrum og (1,3) er et punkt på periferien, vil |afstanden mellem punkterne| være = r.

Brug # 1 !


Skriv et svar til: Analytisk Geometri

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.