Matematik

Beregninger.

01. september 2010 af Sandraas (Slettet) - Niveau: 9. klasse

hej alle håber der er nogle der kan hjælpe mig med disse opgaver for er helt lost:

1) ½ kg bananer koster 8 kr.
hvor meget koster 4 kg?
hvor meget koster 100 g?
hvor meget får man for 12 kr i kg?

2) 3,3 hl i liter?

3) 2x + 9 = 30 -x

4) 5a - (2b-3a) =?

5) 4 (a-2b) - 3a =?

6) 3 1/7 + 5 2/3

7) 19 - 8 5/8

8) 2/7 af 154

9) 9 1/4 * 16

10) 1 1/5 i %

Tak på forhånd (:


Brugbart svar (0)

Svar #1
01. september 2010 af mette48 (Slettet)

Forventer du at vi andre skal regne dine hjemmeopgaver for dig?

Glem det!

Vi vil gerne svare på faglige spørgsmål, med ikke lave arbejdet for de dovne


Brugbart svar (0)

Svar #2
02. september 2010 af supercat2010 (Slettet)

1) pröv at beregne hvor mange 1 kg koster

2) 1 hl = 100 l

6-10) har du en lommeregner?


Brugbart svar (0)

Svar #3
02. september 2010 af Mimical (Slettet)

Vedr. 1) Stil dig selv det spørgsmål at hvis ½ kg koster 8 kr. hvad koster så 1 kg og hvor mange gram går der på et kg?

Det samme gøres med hl, altså hvad er 1 hl i liter?


Skriv et svar til: Beregninger.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.