Matematik

Differentialregning

04. september 2010 af hansen_09 (Slettet) - Niveau: B-niveau

 
se vedhæftet fil

Vedhæftet fil: spg.docx

Brugbart svar (1)

Svar #1
04. september 2010 af Andersen11 (Slettet)

Prøv at gemme i .doc format i stedet for .docx format, så er der flere, der kan hjælpe.


Brugbart svar (1)

Svar #2
04. september 2010 af mathon

      f(x) = y = x·ln(x)

      y ' = 1·ln(x) + x·(1/x) = ln(x) + 1

      y ' = (x·ln(x)) / x   +  1 = (y/x) + 1


Svar #3
05. september 2010 af hansen_09 (Slettet)

andet format


Skriv et svar til: Differentialregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.