Matematik

Linær funktion find b

05. september 2010 af Isaac,Suubi (Slettet) - Niveau: B-niveau

Bestem en regneforskrift for den lineære funktion, hvis graf går gennem punkterne (2,5) og (4,11).

a=y2 -y1/x2-x1 = 11-5/4-2 = 3

hvad er formlen for at finde b?


Brugbart svar (0)

Svar #1
05. september 2010 af Yow! (Slettet)

du kender den lineær funktion:

y ligmed (a gange x) plus b

du kender et punkt og a... sæt dem ind og isoler b...


Svar #2
05. september 2010 af Isaac,Suubi (Slettet)

tænkte jeg nok, tak yow


Skriv et svar til: Linær funktion find b

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.