Matematik

Potens

06. september 2010 af ninabr58 (Slettet)

Skriv tallene som potens

A) 4

B)16

c) 9

d)27

Hvordan gør man dette


Brugbart svar (0)

Svar #1
06. september 2010 af Andersen11 (Slettet)

Opløs tallene i primfaktorer.


Brugbart svar (0)

Svar #2
06. september 2010 af mette48 (Slettet)

et tilsvarende eks.    25=52


Brugbart svar (0)

Svar #3
06. september 2010 af B.E. (Slettet)

2^2

4^2

3^2

Ved ikke med den sidste, da jeg tror det skal stå i hele tal ?

ellers er det bare at tage kvadratroden af 27 ..


Brugbart svar (0)

Svar #4
06. september 2010 af Andersen11 (Slettet)

27 = 33 .

16 = 24 .

Potensen kan jo godt være større end 2.


Svar #5
07. september 2010 af ninabr58 (Slettet)

Dette her blev jeg ikke kloger af, da jeg ikke kender noget til det, så I må uddybe det, hvis I kan.

På for hånd tak

Med venlig hilsen

Nina Rasmussen


Brugbart svar (0)

Svar #6
07. september 2010 af Andersen11 (Slettet)

#5

Man må vel formode, at du har lært om begrebet potens? Ellers giver opgaven jo ingen mening for dig.


Brugbart svar (0)

Svar #7
07. september 2010 af mette48 (Slettet)

A) 4=2*2 skrives 22 hvor det øverste 2-tal er potensen. 2 opløftet til 2. potens, 2 ganget med sig selv 2 gange

B)16=2*2*2*2      2 opløftet til 4 potens      skrives 24


Svar #8
08. september 2010 af ninabr58 (Slettet)

Tak Mette 48 for svaret, dette giver da mening.

Men dig Andersen 11, nej jeg har ikke lært det da jeg gik i skole og har aldrig hørt om det, så det giver ingen mening for mig, når jeg ikke har hørt om det før.


Brugbart svar (0)

Svar #9
05. oktober 2010 af iga1234 (Slettet)

hvad er 3 potens:3:3:30=


Brugbart svar (0)

Svar #10
05. oktober 2010 af iga1234 (Slettet)

jeg hvad ikke


Brugbart svar (0)

Svar #11
05. oktober 2010 af Andersen11 (Slettet)

#9

Hvad mener du med det spørgsmål? Prøv at formulere det mere præcist.


Skriv et svar til: Potens

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.