Matematik

tangentligninger

07. september 2010 af Maskinen (Slettet) - Niveau: A-niveau

 Hej studieportalen, 

er der nogle som har styr på tangentligninger og differentialkvotienter, som kan fortælle mig hvordan man gør? 

/Vh. Mikkel

________________________________________________________________

Bestem differentialkvotienten for følgende funktioner:


f(x)=2x^4+4              

Bestem nu en tangent for funktionen f(x) når x er 1, en tangent for g(x) når x er 2, for h(x) når x er 3 og for k(x) når x er 4. Altså fire tangentligninger i alt. Brug slavemetoden. 


Brugbart svar (0)

Svar #1
07. september 2010 af Fourier (Slettet)

 f'(x) = 8x^3. f'(1) = 8. Find de andre afledte og gør det samme. 


Skriv et svar til: tangentligninger

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.