Matematik

ligning for hyperbel

08. september 2010 af Neuxcharlotte (Slettet) - Niveau: 10. klasse

Jeg skal opstille en ligning for en hyperbel, for en sammenhængen mellem den hastighed i km/t, med den tid det vil tage at køre strækningen, som er 100 km lang..

En der kan forklare mig hvordan man laver sådan en ligning?

//Charlotte :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
08. september 2010 af NejTilSvampe

 y = a/x  er en hyperbel.

y = t(v)  som er tiden

a = s    som er strækning

x = v      som er hastigheden.

t(v) = 100/v

f.eks.?


Skriv et svar til: ligning for hyperbel

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.