Matematik

differrential regning.

08. september 2010 af kalkunfisk (Slettet) - Niveau: B-niveau

sidder og knokler med en opgave, håber nogen kan hjælpe mig lidt på vej:)

opgaven: linje med ligningen 4y-12x+13=0 er tangent til grafen for funktionen f(x)=(x-1)^2. Bestem røringspunktets kordinatsæt.


Brugbart svar (0)

Svar #1
08. september 2010 af peter lind

Find hældningskoefficienten for linjen a. Løs derefter ligningen f'(x) = a


Svar #2
08. september 2010 af kalkunfisk (Slettet)

hvilken en er linjen a? kan du prøve at uddybe det lidt mere?


Brugbart svar (0)

Svar #3
08. september 2010 af peter lind

a er ikke en linje, men hældningskoefficienten for den linje, der er givet i opgaven


Skriv et svar til: differrential regning.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.