Kemi

Afstemning af redoxreaktion

09. september 2010 af P.L. (Slettet)

 Har problemer med at afstemme følgende redoxreaktion i sur opl. og håber meget på hjælp. På forhånd tusind tak:)

I- + IO3- → I2(s)

(- er ophævet og 3 og 2 er sænket) 

Jeg har ikke set denne type før, så ved ikke hvad jeg skal gøre.. 

Har først fundet OT.  

I = -1 

IO3- = +5 

I2 = 0 

Så finder jeg stigning og fald i OT: 

I går 1 op. og nu går jeg i stå da jeg hidtil har haft 2 stoffer, et der er gået op i OT og et der er faldet i OT. 

Håber der er nogle der kan hjælpe... 


Brugbart svar (0)

Svar #1
09. september 2010 af mathon

se


Skriv et svar til: Afstemning af redoxreaktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.