Matematik

Areal af cirkel

10. september 2010 af 2uT (Slettet)

Find arealet af en cirkel, når diameteren er 1 km - hvordan?


Brugbart svar (1)

Svar #1
10. september 2010 af mathon

                A = (1/4)·π·(1 km)2


Svar #2
10. september 2010 af 2uT (Slettet)

hvorfor 1/4?


Brugbart svar (1)

Svar #3
10. september 2010 af mathon

                 A = π·r2 = π·(d/2)= π·d2/4 = (1/4)·π·d2


Skriv et svar til: Areal af cirkel

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.