Fysik

Densitet

12. september 2010 af Bahjo (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hejsa, sidder lige med en opgave som er helt umulig. Ville blive enormt glad hvis der var nogle der gad at hjælpe :-)

Her er den så.

Gulvkonstruktionen i et badeværelse på 10 kvadratmeter.  Nederst et isolerende lag polystyrenskum (flamingo) på 15 cm, ovenpå 10 cm beton.

a) hvor meget vejer betonlaget?

b) hvor meget vejer isoleringslaget?


Brugbart svar (0)

Svar #1
12. september 2010 af mathon

densitet af
                                hærdet beton                   polystyrenskum
                                   2250 kg/m3                       25 kg/m3


Svar #2
12. september 2010 af Bahjo (Slettet)

mange tak, men ville du være så sød at forklarer hvordan du kom frem til det? vil gerne forstå det :-).

lavede du egentlig de 15 cm og 10 cm om til kvadratmeter?


Brugbart svar (0)

Svar #3
12. september 2010 af mathon

opslag


Brugbart svar (0)

Svar #4
12. september 2010 af mathon

a)
            masse af betonlag = V·ρ = (0,1 m)·(10 m2)·(2250 kg/m3) = 2250 kg


Svar #5
12. september 2010 af Bahjo (Slettet)

mange tak for hjælpen :)


Skriv et svar til: Densitet

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.