LaTeX

latex: tekst i en ligning

13. september 2010 af Quantum (Slettet)

 $N= \left\{ Peter, Flemming \right\}$.

Navnene står med kursiv i ligningen. Hvordan kan jeg skrive en tekst/string her?

\begin{equation}

a=x, hvor x er negativt.

\end{equation}

Her har jeg det samme problem. 

På forhånd tak.


Svar #1
13. september 2010 af Quantum (Slettet)

 En ligning uden nr. er det bare

\begin*{equation}

a=x

\end*{equation} ?


Brugbart svar (2)

Svar #2
13. september 2010 af daleif (Slettet)

Se min latexbog, du bruger bare

a=x, \quad \text{hvor $x$ er negativ.}


Skriv et svar til: latex: tekst i en ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.