Fysik

Hjælp med fysik

13. september 2010 af LSanonym (Slettet) - Niveau: A-niveau

Jeg har fået denne opgave, som jeg synes være lidt svær. Er der nogen som kan hjælpe mig med den ?? jeg har vedhæftet den som fil :)

På forhånd tak

Vedhæftet fil: Dok2.docx

Brugbart svar (0)

Svar #1
13. september 2010 af Erik Morsing (Slettet)

du får næppe svar med en docx-fil


Svar #2
13. september 2010 af LSanonym (Slettet)

Okay... hvorfor ikke det ?


Svar #3
13. september 2010 af LSanonym (Slettet)

Skal jeg vedhæfte den som pdf??


Brugbart svar (0)

Svar #4
13. september 2010 af mathon

se

Vedhæftet fil:termoelement_1.doc

Svar #5
13. september 2010 af LSanonym (Slettet)

Kan nogen plzz hjælpe??


Svar #6
13. september 2010 af LSanonym (Slettet)

Tusind tak for det mathon... du har været en stor hjælp :D


Svar #7
13. september 2010 af LSanonym (Slettet)

kann jeg lige spørge om noget... hvorfor  dividerer du Rvariabel med Rfælles, når du skal finde spændingsfaldet over den variable resistor ?? altså Uvariabel= (Rv/Rf) · U... hvorfor ikke Uv = (Rv/4,70 KΩ)·U


Brugbart svar (0)

Svar #8
13. september 2010 af mathon

serieforbundne modstande deler polspændingen i modstandstallenes forhold


Svar #9
13. september 2010 af LSanonym (Slettet)

jeg forstår ikke præcis hvad du mener :(... kan du prøve at uddybe det en lille smule ?


Brugbart svar (0)

Svar #10
13. september 2010 af mathon

det vil hvis
       de serieforbundne modstande er R1 og R2
        betyde, at
                               U1 = (R1/(R1+R2))·Upol

                                U2 = (R2/(R1+R2))·Upol


Svar #11
13. september 2010 af LSanonym (Slettet)

jamen hvorfor skriver du så i b) at U0 = (2,00 / (4,7*103+3,25) ) · 5 V... og ikke U0 = (2,00/4,7*103+2,00) ) · 5 V


Brugbart svar (0)

Svar #12
13. september 2010 af mathon

korrektion - glemte at ændre i nævneren :-)
    se
 

Vedhæftet fil:termoelement_1_1.doc

Svar #13
13. september 2010 af LSanonym (Slettet)

tak for det... nu forstår jeg det hele :D


Skriv et svar til: Hjælp med fysik

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.