Kemi

reaktionsskema kemi

15. september 2010 af Vizionhdx (Slettet)

Hey alle :) jeg har fået at vide at jeg skal opstille reaktionsskemaer for disse opløsninger - nogle der evt kan hjælpe mig? kan ikke finde ud af det..

FeCl3 + NaOH =
FeCl3 + K2CrO4 =
FeCl3 + AgNO3 =
FeCl3 + Pb(NO3)2 =

NaOH + AgNO3 =
NaOH + Pb(NO3)2 =
K2CrO4 + AgNO3 =
K2CrO4 + Pb(NO3)2 =
Pb(NO3)2 + Na2SO4=
 


Skriv et svar til: reaktionsskema kemi

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.