Matematik

Bestem differentialkvotienten til funktionen med forskriften

15. september 2010 af sar94 (Slettet) - Niveau: B-niveau

 f(x)=-4*x^2+3*x+6


Brugbart svar (0)

Svar #1
15. september 2010 af Isomorphician

Hvad er dit eget bud?


Brugbart svar (0)

Svar #2
15. september 2010 af kraknos (Slettet)

f'(x)=-8x+3


Svar #3
15. september 2010 af sar94 (Slettet)

 f'(x)=-8x+3 var faktisk også mit svar, men jeg fik forkert..... 


Brugbart svar (0)

Svar #4
15. september 2010 af kristinaah (Slettet)

 differentiere på ti-89 gir' 

f'(x)=8x+3


Svar #5
15. september 2010 af sar94 (Slettet)

 den giver stadig forkert... og læreren har også skrevet " skriv svaret uden mellemrum og overflødige gangetegn"


Brugbart svar (0)

Svar #6
15. september 2010 af kristinaah (Slettet)

 Hvordan kan den give forkert? 
Kan du måske skrive hele opgaven? 

Den er også uden overflødige mellemrum og gangetegn :)


Svar #7
15. september 2010 af sar94 (Slettet)

 Bestem differentialkvotienten til funktionen med forskriften

f(x)=-4*x^2+3*x+6

og skriv svaret uden mellemrum og overflødige gangetegn

Det er opgaven... så jeg ved ikke hvad der går galt. 


Brugbart svar (0)

Svar #8
15. september 2010 af kristinaah (Slettet)

 Hvordan kan du så vide om det er forkert?

Overflødige gangetegn ville være hvis du skrev en som f'(x)=8*x+3


Svar #9
15. september 2010 af sar94 (Slettet)

 Ja lige præcis. Men det kan også være læreren selv har lavet en fejl. 


Brugbart svar (0)

Svar #10
15. september 2010 af kristinaah (Slettet)

 Ja det må det altså være, for jeg har regnet det ud på lommeregneren. :)


Brugbart svar (0)

Svar #11
15. september 2010 af kristinaah (Slettet)

 Det er altså løsningen. Resultatet passer med grafen så det er læren der har lavet en fejl :)


Svar #12
15. september 2010 af sar94 (Slettet)

 Her er et andet spørgsmål... lad os se om den også giver forkert..


Bestem differentialkvotienten til funktionen med forskriften

f(u)=√u

Brøker skrives med / og kvadratrødder som sqrt(variabelnavn)


Brugbart svar (0)

Svar #13
15. september 2010 af kristinaah (Slettet)

 den giver 1/(2*sqrt(u))


Svar #14
15. september 2010 af sar94 (Slettet)

 Omg kan virkelig ikke forstå det.... det er jo 1/2*sqrtu

den giver forkert igen igen..


Brugbart svar (0)

Svar #15
15. september 2010 af kristinaah (Slettet)

 Ja det du skrev der er rigtigt nok. Jeg har bare sat parantesser om 


Brugbart svar (0)

Svar #16
15. september 2010 af Andersen11 (Slettet)

#14 -- Hvis det skal være uden overflødige gangetegn, skal det nok være

f'(u) = 1/(2√u)


Svar #17
15. september 2010 af sar94 (Slettet)

 altså emnet hedder Differentialkvotienter af elementære funktioner

ændrer det så på resultatet?? 


Brugbart svar (0)

Svar #18
15. september 2010 af kristinaah (Slettet)

 Nej det gør det ikke 


Svar #19
15. september 2010 af sar94 (Slettet)

 Jeg får rigtig når jeg skriver dit svar Andersen11.. Hvad skulle jeg ellers havde skrevet til den første??


Brugbart svar (0)

Svar #20
15. september 2010 af Andersen11 (Slettet)

#14 -- Hvad mener du med, at "den giver forkert igen" ?


Forrige 1 2 Næste

Der er 26 svar til dette spørgsmål. Der vises 20 svar per side. Spørgsmålet kan besvares på den sidste side. Klik her for at gå til den sidste side.