Matematik

Kordinatsystem sildeben

16. september 2010 af Samix (Slettet) - Niveau: 8. klasse

Hvis der står 2x+8. Hvad mener den så med 2x? Har virkelig brug for hjælp ;)


Brugbart svar (1)

Svar #1
16. september 2010 af mathon

                      
                     2x = 2·x


Brugbart svar (1)

Svar #2
16. september 2010 af mette48 (Slettet)

2x+8

Hvis x = 4 er 2x+8 = 2*x+8 =2*4+8 = 8+8 = 16


Brugbart svar (1)

Svar #3
16. september 2010 af Moderatoren

Du mener i et koordinatsystem ikke?

2x beskriver hvor meget din linje stiger.


Svar #4
16. september 2010 af Samix (Slettet)

Tak for Hjælpen alle sammen :D


Svar #5
16. september 2010 af Samix (Slettet)

Jeppe101, hvad mener du med, at 2x beskriver hvor meget din linje stiger?.


Brugbart svar (0)

Svar #6
16. september 2010 af Moderatoren

Lige meget. Du fik vist det svar du søgte i # 1 + 2.


Brugbart svar (0)

Svar #7
16. september 2010 af mathon

   den rette linje

                                  y = 2x+8   har hældningskoefficient 2
dvs.                       
                                  retningsvinkel Vret = tan-1(2) ≈ 63,43º
 


Skriv et svar til: Kordinatsystem sildeben

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.