Matematik

Integraleregning

18. september 2010 af wahib (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hey boys and girls

En funktion f er givet ved

f(x)=x^2 +16/x^2         ,x>0

Grafen for f afgrænser sammen med linjen med ligningen y=17 en punktmængde m der har et areal

a) bestem arealet af m - så har jeg tegnet grafen og aflæst hvor den skær også intereget f(x)=x^2 +16/x^2 ?

b) bestem rumfanget af det omdrejningslegeme der fremkommer når M drejes 360 grader om førsteakslen - så har jeg brugt formlen til V?

en linje med ligningen x = k hvor k er et tal, deler M  i to punktmængder der har lige store arealer bestem tallet k? - klan ikek finde ud af


Brugbart svar (0)

Svar #1
18. september 2010 af Andersen11 (Slettet)

Se denne tråd

https://www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=889896

hvor det ser ud til, at samme opgave er tærsket igennem.


Skriv et svar til: Integraleregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.