Matematik

Hurtigt matematisk spørgsmål

18. september 2010 af Brateslav (Slettet)

Forlæng følgende brøker til uforkortelige brøker, så der kun forekommer hele tal.

A = 2,3x+1,7 /2,4 

Hvilken metode anvendes.

Tak på for hånd.

I kan også benytte et andet eksempel, jeg ønsker selv at lave det. 


Brugbart svar (0)

Svar #1
18. september 2010 af Andersen11 (Slettet)

Hvor meget i dit udtryk skal divideres med 2,4 ? Er det (2,3x+1,7) eller kun 1,7 ? Er x et ubekendt tal?


Svar #2
18. september 2010 af Brateslav (Slettet)

Det er følgende information, der er blevet udleveret.

Dette skal divideres (2,3x+1,7) divideret med 2,4

Altså: 2,3x+1,7

Intet information er givet om værdien af x. Så den må være ubekendt.


Svar #3
18. september 2010 af Brateslav (Slettet)

Vær sød at benytte et andet eksempel. Jeg ønsker kun at lære metoden og ikke få resultaterne :) 


Brugbart svar (0)

Svar #4
18. september 2010 af mette48 (Slettet)

forlæng prøken med 10

B=2,3+7,5x/3,8 =10(2,4+7,5x)/(10*3,8)

24+75x/38


Svar #5
18. september 2010 af Brateslav (Slettet)

Ok tak


Skriv et svar til: Hurtigt matematisk spørgsmål

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.