Matematik

Ligninger??

19. september 2010 af tekan (Slettet) - Niveau: A-niveau

 Hej.

Jeg har fået opgaven:

Løs ved hjælp af et cas-program hvert af følgende ligningssystemer:

1,258*x+17,69*y=25,77 og -1,689*x+5,928*y=51,54

jeg ved at jeg skal sætte det ind i solve på min Ti-89, men jeg ved ikke hvordan jeg skal skrive det osv. ?


Brugbart svar (0)

Svar #1
19. september 2010 af kieslich (Slettet)

solve(1.258*x+17.69*y=25.77,x)      husk  .  i stedet for ,


Svar #2
19. september 2010 af tekan (Slettet)

 ok, hvad så med y ?


Brugbart svar (0)

Svar #3
19. september 2010 af kieslich (Slettet)

#1 Glemte den anden. der skal stå

solve(1.258*x+17.69*y=25.77 and -1.689*x+5.928*y = 51.54,{x,y})      husk  .  i stedet for ,


Skriv et svar til: Ligninger??

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.