Matematik

hjælp til at finde ud af hvad x er

20. september 2010 af kisser95 - Niveau: 9. klasse

hej

jeg har virkeligt brug for hjælp, er der nogle der ved hvordan man finder ud af hvad x er i denne ligning??

1000=(2,765*x+0,0480*168)^2  / 119


Brugbart svar (0)

Svar #1
20. september 2010 af nordfyn (Slettet)

 gang med 119 på begge sider.

119000 =(..........................)^2

kvadratrod(119000) = kvadratrod(........................)

så burde du kunne forsætte derfra. :-)


Svar #2
20. september 2010 af kisser95

1000 tak det vil jeg prøve på


Brugbart svar (0)

Svar #3
20. september 2010 af mette48 (Slettet)

Hov nordfyn forsvandt 2 ikke lidt for tidligt?

119000 =(..........................)^2

√(119000) =√(........................)2

√119000=(..........)


Brugbart svar (0)

Svar #4
20. september 2010 af nordfyn (Slettet)

 det var også det jeg mente... hvis du kigger på det igen. 

gjorde det bare lidt kort!


Skriv et svar til: hjælp til at finde ud af hvad x er

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.