Matematik

Brøkregning

20. september 2010 af lise94 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hejsa!!

Jeg har et problem... jeg skal finde fejlen i denne brøk, jeg kan godt se, at der er en fejl, men jeg kan ikke finde ud af, at løse den rigtigt... :s

m2 + 2m  =  3m  =   2m

       m               m

Thank you!! :D


Svar #1
20. september 2010 af lise94 (Slettet)

Undskyld opsætingen! :D


Brugbart svar (0)

Svar #2
20. september 2010 af tsoerensen (Slettet)

 du skal i første hug sætte m uden for parantesen. Altså:

m2 + 2m = m(m + 2)

Så kan du reducere med m


Svar #3
20. september 2010 af lise94 (Slettet)

Tak!! Nu forstod jeg den! :D


Skriv et svar til: Brøkregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.