Matematik

maks

28. september 2010 af follow (Slettet)

P(t)=93.8+15.8*sin(t-122/166*2pi), 69≤ t ≤236

hvor t er tiden angivet i døgn efter den 1. januar og P er pulsen angivet i antal hjerteslag pr minut.

bestem den procentvise stigning i P(t) i tidsrummet fra t = 120 til t = 140 kan det passe at der 9.2 %

bestem maksiumum for P, og bestem den værdi af t for hvilken maksimum antages skal give 109.6

jeg kan ikke differentiere den da min computer siger noget mærkeligt men hvad bliver den


Brugbart svar (0)

Svar #1
28. september 2010 af Andersen11 (Slettet)

Det er samme opgave, som du startede i denne tråd, hvor du også har fået svar

https://www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=895525 


Brugbart svar (0)

Svar #2
28. september 2010 af mette48 (Slettet)

max fås når sin(t-122/166*2pi) er max, hvilket sker når (t-122/166*2pi)=π/2 hvor sin er 1


Svar #3
28. september 2010 af follow (Slettet)

men man skal differentiere hvad bliver det når det bliver differentieret og så sættes lig 0

kan du ikke skrive det


Brugbart svar (0)

Svar #4
28. september 2010 af Andersen11 (Slettet)

#3

Se den anden tråd. (jvf #1).


Skriv et svar til: maks

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.