Matematik

Ligning - meget irriterende...

01. oktober 2010 af Malena11 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej :)

Jeg har en ligning som jeg har brugt det meste af dagen på at løse. Da jeg ikke har kunnet løse den, kunne jeg ikke gå videre med de andre opgaver, fordi jeg altid tænkte på den. :(

Så nu spørger jeg jer om hjælp:

2,7 * 0,8^x = -x + 3,4

Jeg håber at I kan hjælpe, på forhånd mange tak!

Jeg forsætter selv med at forsøge!


Brugbart svar (1)

Svar #1
01. oktober 2010 af peter lind

Brug et CAS værktøj til det.


Svar #2
01. oktober 2010 af Malena11 (Slettet)

Det har jeg gjort og jeg kommer frem til at der er to svar, men kan man slet ikke regne den i hånden?


Brugbart svar (1)

Svar #3
01. oktober 2010 af peter lind

Nej. Det kan man ikke


Svar #4
01. oktober 2010 af Malena11 (Slettet)

Aha okay, mange tak! :)))


Svar #5
01. oktober 2010 af Malena11 (Slettet)

Jeg har nogle problemer med vedhæftede opgave :(

Har prøvet mig frem, men synes ikke at jeg kan komme frem til svaret :(

Vedhæftet fil:Opgave 338.JPG

Brugbart svar (1)

Svar #6
01. oktober 2010 af Andersen11 (Slettet)

#5

1) (a3b4)1/12·(a2b3)1/3 = a3/12+2/3·b4/12+3/3 = a(3+2·4)/12·b(1+3)/3 = a11/12·b4/3

     = 12√(a113√(b4)

2) (a1/2·a-1·√(a3))/(a8)1/2 = a1/2-1+(3/2) / a8/2 = a/a4 = 1/a3 = a-3


Svar #7
02. oktober 2010 af Malena11 (Slettet)

mange tak :) !!
 


Skriv et svar til: Ligning - meget irriterende...

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.