Matematik

hjælp

03. oktober 2010 af jorbær (Slettet) - Niveau: 8. klasse

 afrund til nærmeste 10.000.

a 48 910

b 196 654

c 305 211 

d 4878

e 3 672 744

f 8 095 730


Brugbart svar (0)

Svar #1
03. oktober 2010 af Erik Morsing (Slettet)

Prøv selv først


Brugbart svar (0)

Svar #2
03. oktober 2010 af mathon

a 48 910 = 4,891·104 ≈ 5·104 = 50.000

b 196 654 = 19,6654·104 ≈ 20,0·104 = 200.000

c 305 211= 30,5211·104 ≈ 31,0·104 = 310.000

d 4878 = 0,4878·104 ≈ 0,0·104 = 0

e 3 672 744 = 367,2744·104 ≈ 367,0·104 = 3.670.000

f 8 095 730 = 809,5730·104 ≈ 810,0·104 = 8.100.000


Skriv et svar til: hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.