Matematik

Kommente'r et udtryk

03. oktober 2010 af silin (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Jeg har et udtryk der hedder y= x/(L/S)^2 -1

L er løbehastighed

S er svømmehastighed

- Hvad betyder det hvis L < s?

- Hvad betyder det for y hvis L >> s?

- Hvad betyder det for y hvis L = s?

Tak på forhånd


Brugbart svar (0)

Svar #1
03. oktober 2010 af peter lind

Prøv at sæt tal ind eller lav en graf.; men ellers  hvis L <<s (jeg gætter på at det er det du mener) så dividerer du x med et meget lille tal så resultatet bliver mange gange så stor som x. Hvis x ellers er stor nok vil det kvæle -1. Hvis L >>s deler du med et stort tal, som vil kvæle x igen med mindre x er enorm stor. Tilbage bliver så -1. L = s så er L/s = 1 og du får x/1-1 = x-1


Skriv et svar til: Kommente'r et udtryk

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.